Červenec 2010

KDE JSOU HERCI NA PRÁZDNINÁCH VIII: Jiří Hejcman a Pavlína Vašková chtějí ulovit medvěda

Trávili ve Slováckém divadle každý den. Dopoledne zkoušeli, večer hráli. Neznali tak víkendy, ani svátky. To byla náplň uplynulých deseti měsíců uherskohradišťských divadelníků. Dobu prázdnin si tak vychutnají naplno, aby nasbírali další sílu a mohli těšit věrné diváky. Kam vyrazí? Dnes jsme to zjišťovali u Jiřího Hejcmana a Pavlíny Vaškové.

KDE JSOU HERCI NA PRÁZDNINÁCH VII: Alžběta Kynclová bude chodit, chodit, chodit

Trávili ve Slováckém divadle každý den. Dopoledne zkoušeli, večer hráli. Neznali tak víkendy, ani svátky. To byla náplň uplynulých deseti měsíců uherskohradišťských divadelníků. Dobu prázdnin si tak vychutnají naplno, aby nasbírali další sílu a od konce srpna mohli zase bavit věrné diváky. Kam herci vyrazí? Dnes jsme to zjišťovali u Alžběty Kynclové.

KDE JSOU HERCI NA PRÁZDNINÁCH II: Petr Čagánek se těší na syna

Trávili ve Slováckém divadle každý den. Dopoledne zkoušeli, večer hráli. Neznali tak víkendy, ani svátky. To byla náplň uplynulých deseti měsíců uherskohradišťských divadelníků. Dobu prázdnin si tak vychutnají naplno, aby nasbírali další sílu a od konce srpna mohli zase bavit věrné diváky. Kam herci vyrazí? Dnes jsme to zjišťovali u Petra Čagánka.

KDE JSOU HERCI NA PRÁZDNINÁCH VI: Irena a David Vackovi se potěší kolegy v Českém Krumlově

Trávili ve Slováckém divadle každý den. Dopoledne zkoušeli, večer hráli. Neznali tak víkendy, ani svátky. To byla náplň uplynulých deseti měsíců uherskohradišťských divadelníků. Dobu prázdnin si tak vychutnají naplno, aby nasbírali další sílu a od konce srpna mohli zase bavit věrné diváky. Kam herci vyrazí? Dnes jsme to zjišťovali u Ireny a Davida Vackových.

KDE JSOU HERCI NA PRÁZDNINÁCH V: Pavel Hromádka navštíví indiány

Trávili ve Slováckém divadle každý den. Dopoledne zkoušeli, večer hráli. Neznali tak víkendy, ani svátky. To byla náplň uplynulých deseti měsíců uherskohradišťských divadelníků. Dobu prázdnin si tak vychutnají naplno, aby nasbírali další sílu a od konce srpna mohli zase bavit věrné diváky. Kam herci vyrazí? Dnes jsme to zjišťovali u Pavla Hromádky.

KDE JSOU HERCI NA PRÁZDNINÁCH III: David Vaculík bude míchat drinky

Trávili ve Slováckém divadle každý den. Dopoledne zkoušeli, večer hráli. Neznali tak víkendy, ani svátky. To byla náplň uplynulých deseti měsíců uherskohradišťských divadelníků. Dobu prázdnin si tak vychutnají naplno, aby nasbírali další sílu a od konce srpna mohli zase bavit věrné diváky. Kam herci vyrazí? Dnes jsme to zjišťovali u Davida Vaculíka.

KDE JSOU HERCI NA PRÁZDNINÁCH I: Martin Vrtáček se musí ptát kocoura

Trávili ve Slováckém divadle každý den. Dopoledne zkoušeli, večer hráli. Neznali tak víkendy, ani svátky. To byla náplň uplynulých deseti měsíců uherskohradišťských divadelníků. Dobu prázdnin si tak vychutnají naplno, aby nasbírali další sílu a od konce srpna mohli zase bavit věrné diváky. Kam herci vyrazí? Dnes jsme to zjišťovali u Martina Vrtáčka.

Jitka Josková skončila v nemocnici

Říká se, že všichni jsme nahraditelní. O tom, že to není pravda, se na konci června přesvědčili diváci Slováckého divadla, kteří se přišli podívat na úspěšnou komedii 1+2=6. V sedm hodin vystoupil před vyprodané hlediště herec David Vaculík a oznámil: „Herečka Jitka Josková je v nemocnici, dnes bohužel nemůžeme hrát."

Videoreportáž Televize Slovácko: Režisér a herci o Očištění

Další reprízy naší nejnovější inscenace Očištění budete moci vidět až v září. Pokud však už nyní zvědavostí nemůžete spát, nabízíme vám alespoň reportáž Televize Slovácko, kterou štáb pořídil den před slavnostní premiérou. Obsahuje nejen záběry z inscenace, ale i postřehy režiséra Zdeňka Duška a představitelů některých rolí...