Listopad 2016

ROZHOVOR: Irena Černíčková o Dobročinném bazaru a koncertu

Už tuto neděli se ve Slováckém divadle uskuteční v pořadí třetí Dobročinný bazar a koncert, jehož smyslem je pomoci těm, kteří to nejvíc potřebují. Výtěžek letošní akce je určen pečovatelským zařízením pro seniory pod Charitou Uherské Hradiště. Podrobnosti v rozhovoru přiblížila hlavní koordinátorka akce Irena Černíčková.

Přidáváme představení Večer na psích dostizích

Dnes večer odehrajeme další reprízu černé "mužské" komedie Večer na psích dostizích, kterou v rámci  dramaturgické linie OFF uvádíme v Klubu Mír. Ačkoliv jsou vstupenky na dnešek téměř vyprodané, pár jich v pokladně ještě zbývá. A protože nás váš zájem těší, už teď si můžete zakoupit vstupenky na lednové představení, které je naplánováno na čtvrtek 19. 1. 2017. Na dnešní i další termín si lístky rezervujte ZDE... 

Rozhovor: Anička Pospíchalová se vrací - spolu s Deníkem Anne Frankové

Už je to rok, kdy byl z repertoáru kvůli těhotenství hereček stažen jímavý příběh o židovské dívce Anne Frankové, jež popisuje poslední měsíce života v úkrytu před nacistickým běsněním. Nyní se však oceňovaná inscenace vrátila a spolu s ní (alespoň na chvíli) i jedna z hlavních představitelek - Anna Pospíchalová.

Cena facky dnes večer na ČT Art

Rok divadel. To je unikátní projekt České televize, která zaznamenala nejlepší divadelní inscenace jednotlivých krajů. A právě Zlínský kraj reprezentuje naše divadlo s oceňovaným cimbálmuzikálem Cena facky aneb Gottwaldovy boty v režii Břetislava Rychlíka. Už dnes televize na stanici ČT Art odvysílá od 20:20 nejen záznam inscenace, předtím ještě divákům nabídne medailonek o Slováckém divadle s názvem Divadlo, které milují diváci i hostující režiséři. 

 

Do divadla v pyžamu! - je tu Noc divadel

Už zítra v desítce divadel po celé Evropě vypukne Noc divadelI my se do této akce zapojíme, a to již počtvrté. Letos však oproti předchozím ročníkům, kdy probíhaly speciální prohlídky zákulisí, nabídneme něco zcela nového. Od 22 hodin na hlavní scéně odstartujeme Pyžamovou párty! A o co půjde? To prozradí Markéta Kudeříková z marketingového oddělení divadla.

Dobročinný bazar ve Slováckém divadle

Druhá adventní neděle (4. prosince) bude ve Slováckém divadle patřit dobrým skutkům. Už potřetí se u nás uskuteční dobročinný bazar a koncert, který pořádá klavíristka Irena Černíčková spolu s našim divadlem. Celá akce, jejíž výtěžek je letos určen pečovatelským zařízením pro seniory pod Charitou Uherské Hradiště, proběhne formou odpoledního bazarudarovaných věcí a večerního koncertu. Jak se můžete spolu s námi zapojit...?

Stránky