Listopad 2017

V únoru na Rychlé šípy

I přesto, že komedie Rychlé šípy oslavila v říjnu už sedmnáct let na scéně, zájem diváků zatím neopadá. "V únoru jsme pro velký divácký zájem zařadili mimořádnou reprízu Rychlých šípů. Představení se uskuteční 23. února od 19 hodin," upřesnil tiskový mluvčí divadla a herec Josef Kubáník. Vstupenky jsou již v prodeji a rezervovat si je můžete zde.

FOTOGALERIE: Noc divadel 2017

V sobotu 18. listopadu proběhla s velkým úspěchem i diváckým ohlasem i ve Slováckém divadle Noc divadel. Návštěvníci zhlédli komedii Nájemníci v režii Zdeňka Duška, mohli nahlédnout do zákulisí, hrála hudba, stepovalo se, diváci ochutnávali pomazánky z herecké kuchyně a ochotní herci je provázeli na každém kroku. Na fotoreportáž Marka Malůška se podívejte zde.

Igor Stránský okomentuje zákulisní vztahy v divadle

Provinční herci - to je další film, kterým už dnes pokračuje originální projekt Slováckého divadla a Městských kin Uherské Hradiště Divadelní bijáky. "Jedná se o psychologickou mozaiku zákulisních vztahů v malém oblastním divadle v režii známé polské režisérky Agnieszky Holland," zve na další promítání autor projektu a inspicient Slováckého divadla Štěpán Goiš.

Divadlo opět uspořádá Dobročinný bazar

Tradiční Dobročinný bazar a koncert pořádaný Irenou Černíčkovou ve spolupráci se Slováckým divadlem a nadačním fondem VIAIVA proběhne v neděli 10. prosince ve Slováckém divadle. Stejně jako před rokem budou veškeré získané finanční prostředky zásluhou nadačního fondu zdvojnásobeny a poputují na pomoc devíti konkrétních rodin či jednotlivců z Uherskohradišťska, do jejichž životů výrazně zasáhlo těžké a dlouhodobé onemocnění.

Video: KDE DOMOV TOUR

Jak jsme Vás již informovali, příští týden vyrazí nejmladší část souboru Slováckého divadla ve složení Štěpán Goiš, Martin Hudec, Petra Staňková, Tereza Hrabalová, Barbora Nesvadbová a David Macháček na originální předvánoční turné KDE DOMOV TOUR. Podívejte se na speciální videopozvánky!

KDE DOMOV TOUR: Herci vyjíždějí na originální turné

Herci Slováckého divadla vyrazí příští čtvrtek na neobvyklé turné KDE DOMOV TOUR. Nechali se inspirovat heslem kampaně k předplatnému na příští rok "Kde domov tvůj? Slovácké divadlo" a po několik dnů je bude možné spatřit v obchodních centrech a uherskohradišťské kavárně Jiné Café. "Chceme návštěvníkům ukázat, že náš domov je u nás v divadle, ale hlavně jim zpříjemnit předvánoční shon," říká ředitel uherskohradišťské scény Michal Zetel.

FOTOGALERIE: Zahajovací zkouška komedie Úča musí pryč! v ZŠ UNESCO

První čtená zkouška komedie Úča musí pryč! se včera uskutečnila v Základní škole UNESCO v Uherském Hradišti. Novinku, jejíž premiéra je naplánována na konec ledna, se souborem připravuje režisér a ředitel Slováckého divadla Michal Zetel. A jak to včera probíhalo? Na fotografie Marka Malůška se podívejte zde.

Stránky