Září 2018

Oblíbený muzikál Pokrevní bratři čekají poslední dvě reprízy

Oblíbený muzikál Slováckého divadla Pokrevní bratři končí. "Končí nám autorská práva, takže v říjnu a listopadu jsou v plánu poslední dvě reprízy. Na obě jsou zatím vstupenky k dispozici," uvedla manažerka divadla Jitka Honsová s tím, že v příštím roce se diváci mohou těšit na zbrusu nový muzikálový kus, kterým bude slavný americký muzikál Chicago.

Podzimní hosté Slováckého divadla: Sluha dvou pánů, NA GUT Začínáme! a Čecháčci a Čoboláci

Slovácké divadlo letos na podzim přivítá tři hosty – Moravské divadlo Olomouc se slavnou komedií Sluha dvou pánů, Divadlo Jána Palárika v Trnavě, které představí oceňovanou inscenaci NA GUT Začínáme!a duo Seriš-Teller s originální kreací Čecháčci a Čoboláci. Vstupenky na všechna představení jsou už nyní k dispozici v pokladně Slováckého divadla nebo přímo v sekci program na webových stránkách!

Slováčtí herci nastudují slavný román o Moby Dickovi

Velkolepý příběh o zaslepeném boji s přírodou Bílá velryba uvede v listopadu Slovácké divadlo. Román amerického autora Hermana Melvilla z roku 1851 (v originále Moby-Dick; or, The Whale) je považován za jedno z vrcholných děl americké literatury a diváci jej uvidí na konci letošního roku v české premiéře. Režie se ujal Michal Skočovský (na snímku).

Stránky