Listopad 2007

Ptali jste se Ažky Kynclové

Minulé pondělí proběhl na multikulturním internetovém portále Scéna.cz on-line rozhovor s herečkou Slováckého divadla Alžbětou Kynclovou. Během šedesáti minut stačila odpovědět na 21 otázek, velká část se točila okolo novinky divadla Pýcha a předsudek. Přinášíme ty nejzajímavější.

Slovácké divadlo bude hrát pravidelně i ve Zlíně

Slovácké divadlo se prosazuje i ve Zlíně. Do krajského města se v prosinci vypraví s bláznivou komedií 1+2=6. „Spousta diváků ze Zlínska přijíždí do Slováckého divadla, ale pro některé je cesta do Uherského Hradiště složitá. Abychom jim zážitky z našich inscenací mohli dopřát, budeme za nimi jezdit i do Zlína, tak jak si to žádají,“ vysvětluje záměry divadla jeho herec a mluvčí Josef Kubáník.

Silvestr v divadle vyprodán

Pouhá hodina stačila k tomu, aby bylo vyprodáno silvestrovské představení úspěšného muzikálu Sugar (Někdo to rád horké). „Zájem diváků byl enormní. Je nám moc líto, že nemůžeme uspokojit zájem všech, ale divadlo není bohužel nafukovací,“ říká herec a mluvčí divadla Josef Kubáník a dodává, že kromě Sugar zmizely z pokladny divadla i vstupenky na komedii 1+2=6, Rychlé šípy, Donaha!, Pýchu a předsudek a další tituly.

Četnické humoresky s Tomášem Šulajem

Nejsledovanější televizní pořad pátečního večera Četnické humoresky se blíží do finále. A jelikož České televize oznámila, že se o pokračování zatím neuvažuje, mnohé napovídá tomu, že dojde ke zvratu v ději. „Půjde o život hlavního hrdiny,“ říká herec Slováckého divadla Tomáš Šulaj. Jeho slovům je dobré věřit. Právě on byl totiž obsazen do role nájemného vraha, který má zabít Karla Arazíma v podání Tomáše Töpfera.

Kallusovi: Budeme mít dítě!

Text uveřejnil týdeník DOBRÝ DEN S KURÝREM 12. listopadu. Manželé Kallusovi očekávají potomka. S horkou novinkou přišla sama herečka minulý týden. Zatímco kolegové ve Slováckém divadle oslavují, vedení divadla se pěkně zapotilo. Alexandra Kallusová totiž oznámila, že s okamžitou platností přestává hrát fyzicky náročnou roli v muzikálu Sugar. Titul je přitom naplánovaný jako silvestrovské představení.

Stránky