Červenec 2015

Přidáváme další možnost vidět hru na Malé scéně Autista - Moje zatracené nervy!

Všímáme si i o prázdninách, že váš zájem o hru o mladém muži s autismem, jeho rodině a přátelích, kterou uvádíme na Malé scéně, neutuchá. K jediné repríze inscenace Autista - Moje zatracené nervy! v září (26. 9.), na níž zbývají poslední volná místa a další repríze v říjnu (v sobotu 24.10.), jež je vyprodaná, jsme přidali ještě jednu možnost – ve čtvrtek 29.10. Vybrat si místa, zaplatit kartou a hned si vytisknout vstupenky můžete i během těchto dní ZDE... V pokladně divadla bude otevřeno od 20. srpna.

Vzkaz herečky Táni Medvecké Slováckému divadlu a jeho divákům

V červnu se uskutečnila ve Slováckém divadle Letní jízda s haraficou, již tradiční zábavný večer v podání cimbálové muziky Harafica a hereček a herců Slováckého divadla. Často se v programu objeví i některá známá osobnost české kultury. Naposledy přijala pozvání česká herečka Táňa Medvecká a byla potěšená a překvapená skvělou atmosférou, kterou v našem divadle zažíváme...

Studentské a Žákovské předplatné 2015/2016

Jeden školní rok skončil a my už myslíme na další. Samozřejmě, že se těšíme i na odpočinek během dovolené, avšak je důležité vše připravit i pro chvíle, až se z ní vrátíme. Tehdy bude nejvyšší čas na pořízení Studentského a Žákovského předplatného. Jeho skladbu jsme již zveřejnili a dnes připomínáme i zde. Stávající majitelé studentských a žákovských předplatenek jsou na tom lépe – mají přednost a jejich místa jsou jim po nějaký čas rezervována (neztraťe své sedadlo!), noví zájemci si budou moci předplatné platící po celý školní rok 2015/2016 pořídit od 17. srpna na pokladně divadla. Vyřizovat je budeme ještě v průběhu září a října. S naší nabídkou pro obě předplatitelské skupiny se seznamte níže v grafické podobě či v sekci PŘEDPLATNÉ. I další školní rok chceme prožít s vámi!