Studentské a žákovské předplatné 2016/2017

Nový školní rok klepe na dveře a s ním přichází i nová nabídka předplatného pro studenty a žáky. Podvečerní představení Slováckého divadla nabídnou zábavu i poučení...

S novým školním rokem se ve Slováckém divadle rozjíždí žákovské a studentské předplatné. Pro žáky druhých stupňů základních škol se tradičně hraje ve středu od 17.00 hodin. Pro letošní předplatné jsme pro ně připravili tyto čtyři tituly:

Michael Frayn: Bez roucha aneb Sardinky, sardinky!, Henrik Ibsen: Nepřítel lidu (Síla interpretace), Willy Russell: Pokrevní bratři (skupiny O, V), nebo Anne Franková: Deník Anne Frankové (skupiny M, N), Alois Jirásek: Vojnarka.

Studentům je vyhrazeno úterý nebo středa od 18.00 hodin. Titulů v předplatném je šest. Stejně jako žáci uvidí studenti inscenace Bez roucha aneb Sardinky, sardinky!, Nepřítel lidu (Síla interpretace), Pokrevní bratři a Deník Anne Frankové. K tomu se ještě připojí: Samko Tále: Kniha o hřbitově a jeden bonusový titul na Malé scéně SD - Florian Zeller: Táta.

Předplatné do Slováckého divadla zahrnuje mnoho výhod – od výhody ve studiu až po levnější cenu vstupenky ve srovnání s běžným vstupným na jednotlivá představení. Chcete-li se k nám přidat, informujte se včas v pokladně SD, na tel.: 572 554 455, na e-mailu skoly@slovackedivadlo.cz, na webových stránkách divadla nebo u svých vyučujících.