Srpen 2018

Odstartovali jsme sezónu 2018/2019!

Setkáním všech zaměstnanců odstartovala včera, v pondělí 20. srpna, nová sezóna 2018/2019. Ta je v pořadí už třiasedmdesátá. "Prvními poprázdninovými tituly budou ještě na konci srpna dvě reprízy Rychlých šípů, a to na zájezdech v Olomouci a Nedachlebicích. Naostro startujeme první zářijové úterý 4. září, kdy proběhne slavnostní zahájení na domácí scéně, a to komedií Falešné našeptávání v režii Radovana Lipuse, na kterou tímto všechny srdečně zveme," uvedl ředitel divadla Michal Zetel.

Pozor! Plánovaný výpadek rezervačního systému

Vážení diváci, z důvodu plánovaných úprav a zdokonalení vstupenkového rezervačního systému Slováckého divadla Colosseum bude omezena funkčnost systému ve dnech 20. a 21. srpna 2018. V pondělí 20. 8. 2018 proto nebude možné rezervovat vstupenky on-line, a to v čase od 7:00 do 12:00 hodin. Plně funkční bude rezervační systém opět od středy 22. srpna. Můžete se těšit na několik novinek, například prodej dárkových poukazů on-line a další pozitivní změny, které budou spuštěny v průběhu sezóny. Děkujeme za pochopení!

Začátek září bude patřit komediím. Vstupenky můžete objednávat on-line už nyní!

Ačkoliv herci Slováckého divadla si stále užívají zasloužené prázdniny, vedení už naplánovalo představení na září. "Diváci se chtějí na konci léta bavit, tak jsme na začátek září na program zařadili komedie," prozrazuje ředitel Michal Zetel s tím, že první poprázdninové dny budou patřit úspěšným titulům Falešné našeptávání, 1+2=6, Nájemníci, Úča musí pryč!, Rychlé šípy a Králova řeč.