Listopad 2022

Jak vznikal vizuál k předplatnému?

„Milí diváci, máme pro vás nový vizuál,“ říká s úsměvem s nohama na křesle v maskérně divadla herec David Vaculík, aby si vzápětí vyzul boty. „Co to děláš?“ ozvalo se z druhé strany kamery, „ty nevíš, co je to vizuál?“ Právě tak začíná nový vtipný spot, ve kterém divadelníci ukazují cestu předplatného od prvního nápadu až k finálové podobě, jež v těchto dnech putuje k zájemcům o předplatné 2023.

Originální vizuál k Předplatnému 2023

Lékařka Stanislava Hrňová: „Všechny emoce končily smíchem.“

Vážená kožní lékařka Stanislava Hrňová je další z tváří předplatného z řad věrných diváků. „Zkoušeli různé pózy. Zadumání, úlek, strach. Nejsem herečka a navíc mě fotil neustále vyřehtaný člověk, takže to pokaždé skončilo tím, že jakmile jsem něco zkusila, začala jsem se smát. Ten údiv, který nakonec ztvárňuji, to musel být okamžik,“ popisuje průběh focení.

"Pořád jsme se smáli," říká k focení vizuálu lékařka

V hlavní roli diváci

Před několika dny odtajnilo Slovácké divadlo Předplatné 2023 a zároveň spustilo novou předplatitelskou kampaň. A protože slovácká scéna se nebojí výzev a odvážných kroků, tvářemi kampaně nejsou tentokrát herci, jak je obvyklé, ale diváci.

Mistr slováckého verbuňku Erik Feldvabel na plakátu předplatného

Divadlo představilo esa příštího roku: nové komedie i osvědčená klasika

Bylo to dlouho skrývané a ještě déle připravované tajemství. V sobotu 19. listopadu při Noci divadel je ale konečně slovácká scéna - za přítomnosti ministra kultury Martina Baxy - odtajnila. Předplatné na rok 2023. Pro své diváky namíchala koktejl, ve kterém nechybí žádné emoce: humor, vtip, napětí ani dojetí. „Po covidu jsme zpátky v plné síle,“ radují se divadelníci.

Slovácké divadlo představilo Předplatné 2023

„Zahrajeme na přání,“ vzkazují Burčáci

Slovácké divadlo si pro návštěvníky zítřejší Noci divadel připravilo bohatý program. Po skončení derniéry Její pastorkyně a představení předplatného bude ve foyer připraveno občerstvení a diváci budou mít možnost zakoupit dárkové předměty s tematikou Slováckého divadla, jako jsou čokolády, motýlky nebo káva. Nebude chybět ani cimbálová muzika Burčáci.

Burčáci se do Slováckého divadla vrací rádi

Stránky