Září 2016

Dnes večer pokřtíme zbrusu nové CD s písničkami z muzikálu Pokrevní bratři!

Chytlavé melodie písniček z muzikálu Pokrevní bratři se dočkali svého audiozáznamu. "Cédéčka" ještě horká z tiskárny v pátek dorazila do divadla a dnes večer je před další reprízou zmiňovaného muzikálu čeká křest! Po představení pak proběhne autogramiáda hlavních představitelů - Yvetty Blanarovičové, Tomáše Šulaje, Davida Vaculíka, ale i dalších herců.

Jak CD, které následně bude možné zakoupit v pokladně divadla, vznikalo se dočtete v rozhovoru se zvukařem Michalem Kedroněm...

Ředitel Michal Zetel: "Sál se mi líbil už před rekonstrukcí, ale teď, teď je opravdu krásný."

Po deseti týdnech zástupci města a zhotovitelé stavby slavnostně předali zrekonstruovaný sál do rukou vedení Slováckého divadla. Stalo se tak ve středu 21. září před další z repríz komedie Sám na dva šéfy.

Jak je ředitel divadla Michal Zetel s rekonstrukcí spokojen?...


Zdroj: http://slovacky.denik.cz/zpravy_region/slovacke-divadlo-dnes-otvira-sve-...

Rychlé šípy řádily v pivovaru

Herci Slováckého divadla navštívili v půlce září hned několik měst v Čechách, kde odehráli další reprízy komedie Rychlé šípy “Na takovém turné jsme ještě nebyli, připadali jsme si jako zpěvačka Adele, jen s tím rozdílem, že ona létá osobním letadlem a my Karosou a ona by v Nymburku asi nezpívala a my jsme si představení tam užili,” směje se představitel Jindry Hojera David Vaculík.

Slavnostní otevření zrekonstruovaného sálu Slováckého divadla již dnes večer!

Deset týdnů trvala rekonstrukce hlediště Slováckého divadla. Nyní všichni spokojeně hlásí hotovo. První diváci do něj vstoupí už dnes večer při další repríze komedie Sám na dva šéfy. “Jsme rádi, že všechny práce začaly a skončily přesně tak, jak byly naplánovány. Ti, kdo se na rekonstrukci podíleli, si zaslouží pochvalu. Odvedli profesionální práci,” říká ředitel divadla Michal Zetel.

Tři otázky pro Davida Vaculíka na téma slavnostní otevření zrekonstruovaného sálu

Už zítra, ve středu 21.  září, slavnostně zahájíme návrat na jeviště Slováckého divadla. První večerní představení v hlavním sále, které po rekonstrukci zahrajeme, bude bláznivá komedie Sám na dva šéfy. Představiteli hlavní role Davidu Vaculíkovi jsme položili tři otázky...

Cena facky aneb Gottwaldovy boty se v listopadu objeví v televizi

Na začátku letošního dubna zavítala do Slováckého divadla Česká televize s cílem natočit kritiky i diváky velmi dobře hodnocenou inscenaci Cena facky aneb Gottwaldovy boty. Tato inscenace byla v rámci projektu Rok regionálních divadel v České televizi zvolena jako reprezentant Zlínského kraje. Termín odvysílání záznamu byl stanoven na 21. listopad.
Více informací ZDE...

Tereza Novotná dnes v posledním Šansonování o lásce i na vlnách Českého rozhlasu

Herečka Tereza Novotná si v současnosti užívá radostí rodičovské dovolené a nejvíce času tráví s malou dcerkou Dorotkou a čerstvou školačkou Marinkou. I tak je občas k vidění na jevišti Slováckého divadla, například v komedii Nájemníci nebo tragikomedii Táta. Dnes večer se do jejího krásného hlasu můžete zaposlouchat hned dvakrát...

Slovácké divadlo bude hrát v restauraci

Po úspěchu inscenace Večer na psích dostizích, kterou jsme v rámci alternativní dramaturgické linie SLoffÁCKÉ DIVADLO nastudovali v prostředí rockového klubu, vstoupíme do místa, kde byste nás asi nečekali - do jedné z uherskohradišťských restaurací. A právě tam uvedeme v evropské premiéře komedii kanadské autorky Caroline Smithové Čarodějnice v kuchyni.

Stránky